Orijen Cat & Kitten 4 x 18kg

Orijen Cat & Kitten 4 x 18kg

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2017. 05. 26.): 135 626 Ft

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Biológiai Szükségleteknek Megfelelő MacskaeledelCsirke-és pulykahússal, vadon fogott halakkal, fészekbe rakott tojássalA macska, függetlenül a fajtától és a kortól, egy vérbeli ragadozó! Szinte kizárólag különféle húsokra és zsírokra van szüksége, szénhidrátokra is csak olyan minimális mennyiségben, melyet a gyümölcsök, zöldségek és gyógyfüvek tartalmaznak. A vadon élő rokonokhoz hasonlóan a macska tápanyagszükségletét többféle prédaállat elégíti ki megfelelően. Ezért az ORIJEN CAT & KITTEN nagy mennyiségű friss húsból és belsőségekből készült; csirke-és pulykahús, csirke-és pulykamáj, csirkeszív, egész tojás, vadon fogott északi süllő és csendes-óceáni hering. A prémium minőségű húsokat adó állatokat a környező mezőgazdasági vidéken tenyésztették, illetve halászták. A húsalapanyagok a gyárba minden nap FRISSEN érkeznek, a szállítás során nem történik fagyasztás és nem használnak tartósítószereket.

A magas hústartalomnak (80 %) köszönhető az ORIJEN rengeteg jó minőségű fehérjét és zsírt tartalmaz. Minden tápszemcse át van itatva tengeri forrásból származó DHS és EPS Omega 3 zsírsavakkal, melyek csodálatos és egészséges szőrzetet eredményeznek, továbbá gyulladáscsökkentő hatásuk is jelentős.

A magas glikémiás indexű gabonákat és burgonyát gyümölcsök és zöldségek helyettesítik. A specialisták által összeállított gyógynövények, a szervezetre gyakorolt kedvező hatásuk mellett, kielégítik az állat ösztönös igényét a fűfélék fogyasztása iránt.

Friss és helyi alapanyagok
Friss húsok és belsőségek az egész préda arányainak megfelelően

Biztosak vagyunk benne, hogy a tudatos vásárlóknak fontos az, hogy milyen alapanyagokat használunk fel. Ezért főként a környék termelőitől vásárolunk élelmiszereket, akikkel napi kapcsolatban vagyunk.

Nagyon fontos a közvetlen kapcsolat a környék mezőgazdasági termelőivel és halászaival, mivel így az élelmiszerlánc a lehető legrövidebb. A felhasznált alapanyagok jelentős része friss és emberi fogyasztásra alkalmas. EGYETLEN MÁS SZÁRAZELEDEL SEM KÉSZÜL ILYEN NAGY MENNYISÉGŰ FRISS ALAPANYAGBÓL.
Összetevők Az vagy, amit megeszel.

Csontozott csirke (20 %)*, dehidratált csirke (15 %), csirkemáj (4 %)*, egész hering (4 %)*, csontozott pulyka (4 %)*, dehidratált pulyka (4 %), pulykamáj (3 %)*, egész tojás (3 %)*, csontozott süllő (3 %)*, egész lazac (3 %)*, csirkeszív (3 %)*, csirkeporc (3 %), dehidratált hering (3 %), dehidratált lazac (3 %), csirkemájolaj (3 %), csirkezsír (2 %), vörös lencse, zöldborsó, zöld lencse, napon szárított lucerna, jamgyökér*, borsórost, csicseriborsó, úritök*, pézsmatök*, spenótlevél*, sárgarépa*, alma*, Bartlett körte*, tőzegáfonya*, fekete áfonya*, tengeri moszat, édesgyökér, angyalgyökér, görögszéna, körömvirág, édeskömény, borsmentalevél, kamilla, gyermekláncfű, csombord, rozmaring, Enterococcus faecium.

* Frissen és tartósítószer-mentesen érkezik.

Az ORIJEN friss és természetes alapanyagokból készül, ezért a tápszemcsék alakja és színe eltérő lehet.
Adalékanyagok

A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, niacin, riboflavin, folsav, biotin, B12-vitamin, cink-proteinát, vas-proteinát, mangán-proteinát, réz-proteinát, szelénélesztő.

Garantált beltartalom
Tükrözi a természet által biztosított étrendet

A háziasított macska emésztőrendszerének anatómiája megeggyezik a vadon élő oroszlánéval vagy tigrisével, ezért étrendjének gazdagon kell tartalmaznia különféle húsokat, és nem gabonákat vagy szénhidrátokat.
Sok hús és bőséges fehérje

Az alapanyagok 80 %-a hús, amely biztosítja az ORIJEN Cat & KITTEN biológiai szükségleteket kielégítő, 42 százalékos fehérjetartalmát.
Taurin Természetes Forrásból

Rengeteg friss húst használunk fel az ORIJEN gyártásakor, ezért a macskák számára létfontosságú taurin természetes forrásból származik, nincs szintetikus kiegészítés.
Bőséges állati zsír

Az állati eredetű zsírok nélkülözhetetlenek a tökéletes egészségi állapothoz és kiváló energiaforrások a szervezet számára. Az ORIJEN CAT & KITTEN ezért tartalmaz rengeteg, friss húsból származó (nem kiolvasztott!) zsírt.
DHS és Eps Omega 3 zsírsavak friss halhúsokból

A hosszú láncú Omega 3 zsírsavak (DHS és EPS) legjobb forrásai a friss halhúsok. Az állati eredetű Omega 3 zsírsavak fontos szerepet játszanak az idegrendszer és a látórendszer kifejlődésében és egészséges működésében: a DHS zsírsav az agy egyik komponense, főként az idegsejtek szinaptikus kapcsolatában vesz részt; a DHS a szem fényérzékeny sejtjeinek (retina) is fontos strukturális összetevője. Lenből, kókuszból vagy napraforgóból kisajtolt növényi olajok nem tudják betölteni ezt a funkciót.
Alacsony glikémiás terhelés

A vadon élő macskafélék természetes étrendje szénhidrátokban szegényes, azaz a táplálék glikémiás terhelése nagyon alacsony. Az ORIJEN nem tartalmaz gabonákat és burgonyát, a minimális szénhidrátszükségletet az alacsony glikémiás indexű gyümölcsök és zöldségek biztosítják.
Glükózamin és Kondroitin

A friss és egész halak bőségesek glükózaminban és kondroitinban, ezért nem szükséges szintetikus ízületvédő anyagokat használnunk.
Garantált beltartalom

Nyersfehérje (min. ) 42 %Nyerszsír (min. ) 20 %Szénhidrát (max. ) 18 %Nedvesség (max. ) 10 %Nyersrost (max. ) 3 %Kalcium (min. / max. ) 1,4 % / 1,7 %Foszfor (min. / max. ) 1,1 % / 1,4 %Omega 6 (min. ) 3,5 %Omega 3 (min. ) 1,2 %DHS (min. ) 0,7 %EPS (min. ) 0,4 %Taurin (min. ) 0,25 %Magnézium (max. ) 0,09 %Nyershamu (max. ) 8 %Mikroorganizmusok (min. ) 120 Mcfu/kgpH 5,5

ENERGIATARTALOM-és MEGOSZLÁSLemásolja a természetes étrend arányait

A szervezet három tápanyagból képes energiát nyerni: fehérje, zsír és szénhidrát. Éppen ezért egy száraztáp minőségét a három energiát biztosító tápanyag minősége, mennyisége és egymáshoz viszonyított aránya határozza meg a legjobban.
Fehérje

Nélkülözhetetlen tápanyag, ha a táplálék nem tartalmaz elegendő fehérjét, akkor hiánybetegségek alakulnak ki. Az étrendi fehérjék az emésztés során aminosavakká bomlanak le, és ezekből rakja össze (szintetizálja) a szervezet a számára szükséges fehérjéket. Jó néhány aminosav esszenciális, mivel a macska nem tudja előállítani őket, ezért kizárólag a táplálékkal juthatnak be a szervezetbe. ezért a tápláléknak tartalmaznia kell ezeket az aminosavakat.
Zsír

Szintén nélkülözhetetlen tápanyag, ha nem jut elegendő mennyiségben a szervezetbe, az egészségügyi kockázatokkal jár; pl. a hosszú láncú telítetlen Omega 3 zsírsavak nélkül már nem képzelhető el egy korszerű étrend, mivel számos szervrendszer működését kedvezően befolyásolják. A zsír a macska számára a leghatékonyabban hasznosítható és a legjobb energiaforrás, több mint kétszer annyi kalóriát tartalmaz a szénhidráthoz képest.
Szénhidrát

Semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent, ha a macska táplálékában nincs szénhidrát, azaz nem nélkülözhetetlen tápanyag. Kizárólag energiával látja el a szervezetet, más hasznos funkciója nincsen, üres kalória semmi más. Ha folyamatosan nagy mennyiségben fogyasztja az állat, akkor a vércukorszint tartósan magas lesz, a normális inzulinháztartása felborul, és ez számos egészségügyi problémát okozhat.
Energiatartalom-és megoszlás

Az ORIJEN CAT & KITTEN döntően fehérjékből és zsírokból (és nem szénhidrátokból) látja el a kölyök-és felnőtt macska szervezetét kalóriákkal, hasonlóan a természet által biztosított étrendhez.

Az ORIJEN CAT & KITTEN számított metabolikus energiatartalma (ME) 4060 kcal/kg vagy 487 kcal per 250 ml-es pohár (120 g). Az energia 41 %-a fehérjékből, 42 %-a zsírokból, 17 %-a gyümölcsökből és zöldségekből származik.

Vitaminok és ásványi anyagokMegfelelő mennyiségben és arányban.
Vitaminok

A-vitamin 17 000 NE/kgD3-vitamin 3 000 NE/kgE-vitamin 1010 NE /kgB12-vitamin (cianokobalamin) 0,17 mg/kgB1-vitamin (tiamin) 31 mg/kgB2-vitamin (riboflavin) 34 mg/kgB3-vitamin(niacin) 230 mg/kgB5-vitamin (pantoténsav) 32 mg/kgB6-vitamin (piridoxin) 25 mg/kgFolsav 5,2 mg/kgKolin 2 450 mg/kgÁsványi anyagokNátrium 0,4 %Klorid 0,6 %Kálium 0,9 %Magnézium 0,09 %Mangán 17 mg/kgSzelén 1,0 mg/kgVas 230 mg/kgCink 180 mg/kgRéz 20 mg/kgJód 2,4 mg/kg

Aminosavak100 % természetes

Taurin 0,25 %Lizin 2,7 %Triptofán 0,47 %Treonin 1,9 %Tirozin 1,2 %Metionin 0,8 %Izoleucin 1,8 %Leucin 3,3 %Valin 2,2 %Arginin 2,8 %Fenilalanin 1,8 %Hisztidin 1,0 %Cisztin 0,45 %Gyógynövények-és gyökerekKielégítik a macska ösztönös szükségletét a gyógyhatású növények irántÉdesgyökér 500 mg/kgAngyalgyökér 350 mg/kgGörögszéna 350 mg/kgKörömvirág 350 mg/kgÉdeskömény 350 mg/kgBorsmentalevél 300 mg/kgKamillavirág 300 mg/kgGyermekláncfűgyökér 150 mg/kgCsombord 150 mg/kg
Így is ismerheti: Cat Kitten 4 x 18 kg, CatKitten4x18kg, Cat & Kitten 4 x 18 kg
Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^